bauturi calde
Gano
Bauturi
Calde
Sectiunea curenta: Ganoderma
Ganoderma Lucidum este numele științific al unei specii de ciuperci roșii și se consideră a fi mai puternică decât Ginseng-ul. Ganoderma - „Regele miraculos al plantelor” (cunoscută și sub numele de Lingzhi în China, Reishi în Japonia și Youngchi în Coreea) este catalogată drept o plantă superioară în farmacopeea Sheng Nong, un manual botanic din China, datând de peste 2.000 ani.

Timp de mii de ani, Ganoderma Lucidum (ciuperca roșie), o specie de ciupercă medicinală, a fost considerată de către chinezi drept „Regele miraculos al plantelor”. Se spune că Ganoderma poate îmbunătăți capacitatea de vindecare a organismului, de a menține un corp sănătos și de a favoriza longevitatea. Conform cercetărilor amănunțite efectuate de savanți interni și străini de-a lungul ultimilor ani, cât și analizelor comune și experiențelor clinice efectuate de spitale, colegii și fabricanții de produse farmaceutice, Ganoderma s-a dovedit a avea capacitatea de a ajuta organismul, astfel încât acesta să funcționeze mai eficace și mai eficient.
 
Ganoderma  
   
Experiente tehnice
Plantatia GANO Excel

  Având o primă experiență în plantațiile de orhidee și arătând un viu interes pentru tratamentele tradiționale, domnul Leow Soon Seng, cercetător specializat în micologie, a început să cerceteze diferite specii de ciuperci în Malaysia, în anul 1983.
  Acesta a descoperit că climatul (82°F-89°F sau 28°C-32°C) și umiditatea din Malaysia sunt favorabile pentru cultivarea Ganodermei. După efectuarea multor teste și experimente asupra a mai mult de 200 de specii de ciuperci, acesta a descoperit că Ganoderma Lucidum – ciuperca roșie – are cea mai mare valoare terapeutică, în comparație cu celelalte specii de ciuperci. Numai șase tipuri de Ganoderma Lucidum au cea mai mare valoare terapeutică. Ulterior, aceste șase specii vor fi folosite la producerea Ganoderma de către Gano Excel.

  Pentru a cultiva Ganoderma, domnul Leow a combinat conceptul de cultură tisulară cu elementele 100% organice. Ca mediu de plantare sunt folosite coji de orez, făină de orez maro și rășină din arborele de cauciuc. Pentru cultivarea acesteia nu sunt folosite substanțe chimice, pesticide sau hormoni. De asemenea, pentru a produce ciuperci de cea mai bună calitate, este controlată și expunerea la soare. Ganoderma se coace în aproximativ 3 luni iar procesul de cultivare este supravegheat îndeaproape, asigurându-se astfel cea mai mare valoare terapeutică posibilă.
  Utilizând cea mai modernă și mai complexă tehnologie pentru toate nivelurile (cultivare, producție, R&D și marketing), domnul Leow Soon Seng, care este și vicepreședintele companiei, este optimist că Gano Excel se va remarca drept un element esențial în acest sector.
   
Plantatia de Ganoderma organica
Plantatia GANO Excel

  Un mediu adecvat este esențial pentru asigurarea producerii de Ganoderma de înaltă calitate. Gano Excel™ deține cea mai mare plantație de Ganoderma organică din lume, care încorporează un concept ecologic. Sera deține o tehnologie complexă și modernă, deoarece metodele adecvate de cultivare și mediul ambiant sunt esențiale în producerea Ganodermei cu valoare terapeutică ridicată.
  Gano Excel™ se concentrează asupra a doar 6 specii specifice de Ganoderma Lucidium în comparație cu cele peste 200 de specii disponibile de ciuperci, deoarece cele 6 specii au cea mai mare valoare terapeutică.
  
Regulile noastre de bună practică de fabricație (GMP) au fost certificate la nivel internațional de către Biroul Consiliului Național Farmaceuti (BPFK) și garantează faptul că produsele Gano Excel™ corespund standardelor internaționale. Pentru a obține un avans în fața concurenței pe piața mondială, Gano Excel™ este implicată în construirea unei fabrici de producție de nivel mondial care costă aproximativ 10 milioane RM, terminarea acesteia se apreciază a fi încheiată în anul 2006.

   
Controlul calitatii
Controlul calitatii

  Gano Excel™ acordă o mare importanță controlului calității în toate compartimentele sale, de la cultivare până la etapa de ambalare. Noi nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea, deoarece aceasta reprezintă principiul de ghidare practicat cu sârguință de către cercetătorii noștri și de către echipa pentru controlul calității. Gano Excel™ este întotdeauna deschisă către ultimele tendințe ale pieței, ținând cont de cererile de dezvoltare în ceea ce privește produsele inovatoare. Divizia noastră R&D rămâne consecventă și angajată în acest domeniu pentru a ne menține avansul și pentru a face față provocărilor puternice ale acestui nou mileniu. Produsele noastre sunt testate pentru a nu avea steroizi, elemente metalice, alcool și alte elemente dăunătoare. Metoda științifică și sistematică de fabricație și producție asigură faptul că produsele Gano Excel™ sunt de cea mai bună calitate.
calitate verificata

   
Certificari
Controlul calitatii

  Autoritatea pentru controlul medicamentelor:

 • Ministerul Sănătății din Malaezia
 • Serviciul Australian de carantină & inspecție
 • Centrul de consultanță și inovație USM
 • Asociația pentru vânzări directe din Malaezia
 • Consiliul pentru standarde și productivitate din Singapore
 • Laborator chimic Laboratoarele Biochim
 • Certificatul HALAL
 • Ministerul Sănătății din Singapore
 • Biroul pentru alimente & medicamente
 • Federația producătorilor din Malaezia
 • Administrația bunurilor terapeutice (TGA – Australia)
 • Certificare ISO 9001:2000
   
Intrebari frecvente despre Ganoderma Lucidum
   
suplimente nutritive
Gano Suplimente Nutritive
produse de igiena
Gano
Produse
de Igiena
 
Preturi speciale pentru membri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produsele Gano Excel sunt suplimente alimentare.
© 2009 Ganoderma Club. Toate drepturile rezervate.
Web design & optimizare site - SANNET.