bauturi calde
Gano
Bauturi
Calde
Sectiunea curenta: Efectele benefice ale Ganodermei
 


Efectele Ganodermei asupra organismului parcurg 5 etape:

• Evaluarea starii de sanatate (1-30 de zile)
   Ganoderma ajuta la depistarea bolilor și toxinelor ascunse în corp și actioneaza pentru reglarea functiilor organismului. În    timpul acestui proces corpul va prezenta simptome cunoscute ca reflexii. Aceste reactii nu constituie efecte secundare ci ne    ajuta sa identificam zona cu probleme. Acesta este efectul de evaluare a starii de sanatate.

• Purificarea-detoxifierea (1-30 saptamâni)
   Ganoderma este cunoscuta ca maestru al eliminarii toxinelor datorita capacitatii sale de eliminare a excesului de acid uric,    acid lactic, colesterol, depozite de grasime, celule moarte și toxine acumulate în organism. Toxinele circula prin sistemul    sanguin și sunt eliminate (cu ajutorul rinichilor și ficatului) prin urina, scaun, dar și prin transpiratie, eczeme pe piele, sputa    și mucus.

• Reglarea (1 - 12 luni)
   In timpul procesului de vindecare pot fi observate multe reactii. Nu va alarmati caci acesta este semnul ca organismul se    vindeca. Daca reactia este prea puternica reduceti doza.

• Recuperarea (6-24 luni)
   Ganoderma va continua sa repare partile afectate ale organismului și sa fortifice sistemul imunitar pentru a face fata    bolilor.Ea va furniza elementele și vitaminele esentiale pentru o recuperare rapida

• Reîntinerirea (1-3 ani)
   Scopul fundamental pentru care-i utilizata Ganoderma este mentinerea la nivel optim a functiilor corpului și reîntinerirea.
suplimente nutritive
Gano Suplimente Nutritive
produse de igiena
Gano
Produse
de Igiena
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produsele Gano Excel sunt suplimente alimentare.
© 2009 Ganoderma Club. Toate drepturile rezervate.
Web design & optimizare site - SANNET.