bauturi calde
Gano
Bauturi
Calde
Sectiunea curenta: Afectiuni tratate cu ajutorul Ganodermei


Tratează durerile de cap și de umeri cauzate de hipertensiune și arterioscleroza și imbunătățirea, de asemenea, a presiunii sanguine.
  Majoritatea subiecților asupra cărora s-a efectuat acest experiment erau hipertensivi. Presiunea sanguină a arătat îmbunătățiri semnificative: unul dintre pacienți, în decurs de trei luni, a ajuns de la o tensiune de 180/96 mm Hg la 126/94 mm Hg. Un asemenea progres remarcabil este rareori întâlnit in afara utilizării antihipertensivelor.
  În cazul unei paciente suferind de arterioscleroză, presiunea sanguină a scăzut de la 158/77 mm Hg la 128/67 mm Hg, după trei luni de zile. De asemenea, nivelul colesterolului s-a îmbunătățit, de la 269 la 242.
  Examinând un alt pacient care suferea de hipertensiune asociată cu dureri de cap și de umeri, s-a constatat că presiunea lui sanguină s-a diminuat în decursul unei luni de zile de la 151/78 mm Hg la 118/72 mm Hg, iar durerile dispăruseră.
  La pacienții care acuzau hipertensiune și dureri, ambele probleme s-au ameliorat.
  Bazându-ne pe rezultatele de mai sus, putem trage concluzia că Ganoderma este utilă în cazul pacienților cu hipertensiune. Utilizarea de antihipertensive pentru a reduce presiunea sanguină, micșorează presiunea sistolică, însă nu și pe cea diastolică. Ganoderma, însă, le poate diminua pe amândouă, ceea ce demonstrează extraordinară sa eficiență.
De ce Ganoderma are efect atât asupra presiunii sistolice, cât și asupra presiunii diastolice?
a. Tratează hipertensiunea.
b. Crește presiunea sanguină în cazul pacienților hipotensivi.
c. Previne ateroscleroza prin reducerea nivelului de colesterol.
d. Împiedică trombogeneza și dizolvă trombii formați.
e. Reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive.
f. Utilizată împreună cu medicamentele antihipertensive are un efect hipotensiv.
  De acum, cancerul, moartea subită și bolile cauzate de obstrucția vasculară nu mai sunt amenințătoare.
Ganoderma este eficientă și în cazul tratării obstrucțiilor vasculare cerebrale, infarctului miocardic, apoplexiei cerebrale și anghinei pectorale.
  Consumul de Ganoderma poate reduce gravele simptome ale bolilor enumerate mai sus, fără aplicarea tratamentului tradițional.
  Între cazurile aflate sub observație s-a aflat și un pacient cu obstrucție arterială cerebrală dreapta, ce a survenit de două ori.
  Prin administrarea simultană de Ganoderma și Urokinase, s-au obținut cele mai bune rezultate; în final, pacientul și-a recăpătat mobilitatea completă.
  Un alt pacient, suferind de obstrucție vasculară cerebrală, în urma căreia rămăsese parțial paralizat, după ce a consumat aceasta ciupercă a putut să se miște în voie, valorile grăsimilor și B-lipoproteinelor sale revenind la normal.
  Consumul de Ganoderma poate, de asemenea, îmbunătăți starea pacienților cardiaci. Asociată cu alte medicamente, ea poate conduce la rezultate benefice pentru organism. Având în vedere faptul că bolile amintite sunt dificil de tratat, este recomandabil consumul regulat de Ganoderma în scopul prevenirii acestora de la bun început.
Ganoderma este eficientă în tratamentul hepatitelor acute sau cronice și a disfuncțiilor hepatice.
  În prezent, hepatita rămâne o boala ce nu poate fi vindecată printr-o metodă specifică. În cazul în care Ganoderma ar fi eficace, ea ar reprezenta un remediu semnificativ pentru tratamentul hepatitei.
  Șase capsule pe zi au fost prescrise unor pacienți suferind de hepatită. Trei luni mai tarziu, aceștia au început să se refacă, valorile lor GOT și GPT scăzând de la 200 – 300 la 100.
  Un pacient care a folosit Ganoderma împreună cu alte remedii chinezești din plante, a înregistrat o diminuare a parametrilor GOT și GPT.
  A fost consemnat un singur caz de hepatită asociată cu hipertensiune; după consumul de Ganoderma, rezultatele obținute au fost pozitive.
Când funcția ficatului este scăzută, pacientul poate obosi ușor; utilizarea ciupercii-medicament poate ajuta la eliminarea stării de oboseală (epuizare).
Concepția că "bolile de ficat sunt incurabile" trebuie abandonată
  Ficatul este unul dintre cele mai importante organe cu rol în menținerea sănătății noastre. Funcțiile ficatului sunt extrem de complexe; prin urmare, bolile de ficat sunt considerate dificil de tratat, singura metoda adoptată de medicii occidentali în tratamentul acestora fiind regimul alimentar dietetic.
  Cu toate acestea, Ganoderma are o acțiune benefica asupra complicatelor funcții ale ficatului, determinând revenirea acestora la normal. Pe baza investigațiilor noastre practice, putem concluziona că această ciupercă poate contribui la obținerea unor efecte pozitive: Dr. Shigeru Yuji relatează că, în cadrul experimentelor sale, 10% din tulburările ficatului au fost vindecate dupa o cură de doua luni, la 40% dintre pacienții examinați, simptomele au dispărut, iar dimensiunea ficatului a fost redusă, în timp ce la restul de 50% dintre subiecți, simptomele s-au atenuat.
Durerile provocate de gastrită, ulcerul gastric, ulcerul duodenal etc. pot fi eliminate în cel mai scurt timp.
  Am folosit Ganoderma în tratamentul gastritei, ulcerului gastric și al celui duodenal. Cel mai semnificativ caz a fost acela al unui bărbat, care din tinerețe a dezvoltat un ulcer gastric, ce dupa mulți ani a recidivat. Medicamentele clasice erau ineficace; însa, la numai o saptamană de la începerea tratamentului cu Ganoderma, durerea s-a ameliorat semnificativ.
  Pe măsură ce dozajul a fost redus, el nu a mai resimțit dureri decât cel mult o dată pe zi, după un timp acestea dispărând complet.
  Acest tratament este eficient și în cazul pacienților suferind de gastrită sau ulcer duodenal, care acuza dureri în zona pieptului, lipsa poftei de mâncare sau în cazul pacienților cu ulcer gastric, care se simt epuizați și slăbiți. Ganoderma poate fi utilizată cu succes și în scopul atenuării durerilor post-operatorii în cazul ulcerului gastric. După administrarea acestui remediu, pacienții au reușit să câștige treptat în greutate, iar aspectul lor de paloare a dispărut.
Ganoderma protejează pacienții suferind de boli digestive sau cu toxiinfecție alimentară.
  Principala funcție a stomacului și intestinelor este aceea de a absorbi din hrana nutrienții necesari, iar apoi, de a excreta resturile digerate, înainte ca acestea să fermenteze. De obicei, oamenii, fie mănâncă în exces sau consuma hrană toxică pentru organism, fie au un regim alimentar dezechilibrat. Astfel, organele lor digestive sunt deteriorate. Ganoderma poate, nu numai să protejeze aceste organe, dar și să îmbunatateasca functionarea tractului digestiv.
Ganoderma împiedică faza de metastază a cancerului, elimină durerea și poate susține longevitatea
  Ganoderma face parte din familia ciupercilor, genul Poliporacee și este considerată a fi un eficace tratament al cancerului în state precum: Japonia, China, SUA, Canada și Scoția.
  O serie de specialiști în medicină din diferite țări, utilizează cele mai noi instrumente științifice în scopul efectuării unor teste clinice. Printre aceștia, se numara: Prof. Ta-Cheng de la Colegiul Medical al Universității Naționale din Taiwan, Prof. Cheng Hui-Hua și Prof. Tung Ui-Chi de la Colegiul Medical din Taipei.
  Rezultatele testelor lor au dovedit că, Ganoderma este eficienta în tratarea cancerului; informațiile referitoare la acest fapt, preluate din rapoartele cercetărilor, sunt prezentate în cele ce urmează:
1) Componentele anticanceroase ale Ganodermei sunt polizaharidele și Germanium-ul.
2) Ea întărește rezistența organismului, fortifică sistemul imunitar și oprește metastaza cancerului.
3) Este de mare ajutor pacienților care au trecut printr-o operație de cancer esofagian, gastric, mamar, intestinal sau uterin.
4) Poate elimina formațiunile canceroase, creste pofta de mâncare și ușura durerea pacienților aflați în faza terminală a cancerului.
5) Poate fi utilizată concomitent cu alte tratamente canceroase: intervenția chirurgicală, radiațiile sau chimioterapia. Ganoderma nu      produce nici un fel de efecte secundare, fiind extrem de eficace.
  Bazat pe aceste rapoarte clinice, putem spune că, Ganoderma înlătură cancerul prin calitătile sale de prevenire, stopare și vindecare.
  Majoritatea dintre noi avem carii dentare, miopie sau tendințe spre a dezvolta un anumit tip de cancer, atunci când suntem tineri sau în orice alt moment al vieții.
  Trebuie să ne dăm toată silința pentru ca aceste lucruri să nu apară în viața noastră. Dacă dorim să prevenim degradarea dinților, trebuie să consumăm mai mult calciu și să renunțăm la dulciuri. Dacă vrem să prevenim miopia, trebuie să ne hrănim cu mai multă vitamina A și să evităm obosirea ochilor.
  Dar, dacă dorim să prevenim cancerul, trebuie să consumăm Ganoderma și să ne ferim de o alimentație dezechilibrată.
Ganoderma este utilă atât în tratarea sciaticii, a venelor varicoase, cât și a reumatismului mâinilor și genunchilor.
  Ganoderma este extrem de eficientă în tratamentul durerilor lombare, ale mâinilor, umerilor și genunchilor.
  S-a înregistrat cazul unui pacient suferind de vene varicoase, a cărui stare s-a îmbunătățit în urma administrării acestui produs.
  De asemenea, ea este utilă în tratarea durerilor cauzate de vasele sanguine sau de hematoame la nivelul trunchiului.
  Durerea generată în cazul unui pacient de un genunchi deformat, a fost resimțită și la nivelul umerilor și gâtului; în urma tratamentului cu Ganoderma, durerile au dispărut.
  Tratarea durerilor datorate unor factori structurali este ineficace (spre exemplu, durerea lombară cauzată de hernia de disc).
Ganoderma tratează eficient și problemele ginecologice (dureri menstruale, amețeli, tulburări datorate menopauzei etc.)
  Dr. Imanishi, specialist în obstetrică-ginecologie, a prescris Ganoderma pacientelor cu dureri menstruale, amețeli, menstruație neregulată, tulburări datorate menopauzei sau care aveau dificultăți în a rămâne însărcinate.
  S-au înregistrat o serie de cazuri cu efecte pozitive. O pacientă în vârstă de 46 ani, a consumat Ganoderma timp de o lună de zile, după care starea de amețeală și durerea de la nivelul umerilor s-au ameliorat. O pacientă însărcinată resimțea presiune în zona pieptului și nu avea poftă de mâncare; după tratamentul cu acest produs, starea ei s-a îmbunătățit considerabil.
  O altă pacientă suferind de o tulburare psihologică, deși casatorită de mai mulți ani, nu putea avea copii; dupa trei luni de administrare a Ganodermei, pacienta a rămas însarcinată.
  S-au obținut rezultate pozitive prin combinarea Ganodermei cu plante medicinale, în cazul a două paciente. În primul caz, starea de puternică amețeală și durerile de umeri au fost ameliorate în trei luni de zile, iar în cel de-al doilea caz, durerea abdominală a fost diminuată.
  Ganoderma poate elimina simptomele apărute după naștere, acționând ca un purificator sanguin, diuretic și detoxifiant.
Ganoderma este un supliment nutritiv necesar în cazul femeilor însărcinate
  O femeie însărcinată, își poate pune întrebarea dacă administrarea de Ganoderma în situația ei nu prezintă riscuri. Viitoarea mamă poate deveni capricioasă și prost dispusă, mai ales daca este vorba de prima sarcină. În timpul sarcinii, femeile devin foarte sensibile la stimulii exteriori, atât fizici, cât și psihici.
  Cu toate că sarcina este un proces natural, majoritatea femeilor au dificultăți de adaptare.
  În această perioadă, Ganoderma se poate dovedi un bun curătățor al sângelui, un diuretic și un detoxifiant, permițând astfel fătului o dezvoltare normală. Se spune că, Ganoderma poate ajuta femeile care au dificultăți în a rămâne însărcinate.
  Prof. Kanata de la Universitatea Tohoku este de părere că, prin consumul de Ganoderma se pot îmbunătăți abilitațile sexuale, atât pentru bărbat, cât și pentru femeie, prin intensificarea activității spermatozoizilor și prin reglarea ovulației.
  Informații din mai multe surse dezvăluie faptul că, Ganoderma este percepută ca fiind "prietena femeilor", un remediu necesar acestora.
Ea poate trata cu succes bolile renale
  Bolile renale sunt unele dintre cele mai greu de tratat boli și includ: nefrita acută sau cronică, sindromul diabetic renal, nefroza și febra reumatismală. Ele pot fi datorate, în parte, unei valori ridicate a colesterolului și unui nivel mare al zahărului în sânge.
  Rinichii sunt astfel supraîncarcați, iar sângele nu poate ajunge la capilarele renale. În consecință, apare nefroză, cu edem, retenție urinară, oboseală și o posibilă uremie.
  Prof. Fumio Tsurudani de la Institutul Medical Universitar din Nagoya, Japonia, realizând un test pe pacienți suferind de boli renale, pentru a verifica eficacitatea Gnodermei, a observat faptul că, aceasta poate, nu numai să diminueze albuminuria și colesterolemia, dar și să mențină în condiții normale funcțiile rinichilor.
  Bazându-ne pe rezultatele experimentelor noastre, putem concluziona faptul că, prin consumul de Ganoderma, bolile renale pot fi 100% vindecate.
Cu Ganoderma, diabetul nu mai reprezinta o boala de temut
  După cum se știe, cauza diabetului este insuficienta secreție de insulină, ceea ce duce la apariția unor serioase complicații.
  La momentul de față, medicii occidentali folosesc, ca și unica metodă de tratament a diabetului, injecțiile cu insulină.
  Cu toate că insulina este capabilă să reducă nivelul zahărului din sânge, simptomele caracteristice bolii reapar într-un timp foarte scurt. Mai mult, situația este asemănătoare unei injecții cu cortizon, prezentând o mulțime de efecte secundare; insulina este incapabilă să remedieze funcțiile pancreasului și accelerează procesul de îmbătrânire al acestui organ.
  Institutul Medical de Cercetare al Universității Kinki a descoperit, în cadrul primelor sale cercetări că, Ganoderma are, în mare măsură, același efect ca și insulina, însă, consumul ei, nu numai că suplimentează deficiența de insulină, dar poate face ca și pancreasul să își recâștige funcționarea sa initială. În plus, ea nu prezintă nici unul dintre efectele secundare pe care le produc injecțiile cu insulină.
Apariția bolilor ereditare poate fi impiedicată
  Multe dintre tipurile de boli ereditare au o frecvență ridicată de apariție. Dacă o persoană este sănătoasă, este de preferat să se dorească menținerea acestui fapt de-a lungul întregii vieți, iar Ganoderma poate ajuta la atingerea acestui obiectiv.
  Remarcabila calitate a Ganodermei este că, reflectă într-un mod corespunzător ușoarele simptome ale bolilor, păstrând organismul în condiții de echilibru. Aceasta afirmație reprezintă concluzia obținută în urma experimentelor efectuate pe mii de subiecți.
  Ganoderma reprezintă un tip de hrană-medicament cu peste doua mii de ani de experiență umană. După testări îndelungate, natura farmacologică a acestei ciuperci a fost înca o dată clarificată, ea fiind, în momentul de fată, utilizată la scară mare pentru a întreține sănătatea oamenilor.
  Timpul trece mult prea repede; nu ai regreta faptul că ai parasit această lume fără să o fi incercat măcar?
Ganoderma s-a dovedit a fi eficientă și în tratarea unor boli dificile sau misterioase
I. bolile ale căror cauze nu pot fi identificate;
II. bolile care, deși au cunoscute cauzele, nu pot fi tratate cu medicamentele clasice. De exemplu, tulburările de presiune sanguină pot avea ca și cauze factori multipli, însă este mult prea complicată înțelegerea sursei acestora și eliminarea ei. Chiar dacă medicamentele antihipertensive pot diminua simptomele, sursa acestora nu poate fi eliminată.

  Pentru bolile ce nu pot fi vindecate în mod adecvat cu ajutorul medicinei tradiționale, care nu pot fi diagnosticate sau care nu pot fi tratate prin intermediul medicamentelor occidentale, Ganoderma poate fi considerată un prețios panaceu, numai ea putând trata cu succes aceste variate afecțiuni enigmatice, eliminând de la rădăcină cauza acestora.

 
suplimente nutritive
Gano Suplimente Nutritive
produse de igiena
Gano
Produse
de Igiena
 
Preturi speciale pentru membri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produsele Gano Excel sunt suplimente alimentare.
© 2009 Ganoderma Club. Toate drepturile rezervate.
Web design & optimizare site - SANNET.